Online marketing blog Marketing Rulz

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in online marketing

Chromebook mist puntjes op de i

Chromebooks en ook Chrome OS zijn alternatieven voor de laptops die op Windows draaien en/of Windows als besturingssysteem. In Nederland zijn Chromebooks nog niet heel populair. In de VS is dit wel anders. Wat is het geheim van het succes daar? En is het een volwaardig alternatief voor het almachtige Windows? Tijd om eens een Chromebook aan de tand te voelen.

Lees meer

MBTI manier segmenteren bezoekers website

De zin en onzin van het ontwikkelen van persona's is inmiddels wel duidelijk. Het is een effectieve manier om in de huid van je klant te kruipen. Het geeft je als marketeer inspiratie en inzicht hoe je optimaal kunt inspelen op het gedrag en de behoeften van je klant....

Lees meer

Gebruik PNG, JPEG of GIF files

Wie kent het niet? Welk file type kun je nu het beste gebruiken in je digitale content? PNG, JPEG of GIF? Het kiezen van het verkeerde format kan erger zijn dan je denkt. Ik vond op Hubspot blogs een mooie infographic op die de verschillen duidelijk weergeeft.

Lees meer

Online marketing ontwikkelingen 2015

Het jaar zit er bijna op. 2015 staat te trappelen om z’n intrede te doen. In 2015 gaat de ontwikkeling van Online Marketing zeker door en vele nieuwe mogelijkheden bieden en zo de wereld verder veranderen; denk aan M-commerce, Online TV en video kijken en wat te denken van NEST de slimme thermostaat van Google!

Lees meer

Christmas Rulz!

Het jaar zit er bijna op. Ik kijk alweer uit naar 2014 en hoop dat de prille voortekenen van economisch herstel doorzetten.  Eén ding is zeker; de ontwikkeling van Online Marketing zal ook in 2014 weer verder een vlucht nemen en vele nieuwe mogelijkheden bieden. Ik...

Lees meer

Regelmatig een dosis online marketing inspiratie nodig?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief