SEO Zoekmachine Optimalisatie

Verkrijg een hogere positie in Google en Bing

Met SEO zoekmachine optimalisatie verbeter je de vindbaarheid in zoekmachines

De zoektocht naar producten en diensten begint in de meeste gevallen bij een zoekmachine als Google en Bing. Een goede positie is daarom belangrijk. Voor veel bedrijven komt circa 30% tot 40% van de bezoekers via de zoekmachine van Google of Bing op de site. Naast een goede website qua techniek zijn content en het aantal relevante inkomende links belangrijke aspecten voor zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (Search Engine Optimalisation).

Met behulp van zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om een hogere positie in zoekmachines te verkrijgen. Daarbij gaat om optimalisatie die als doel heeft om beter naar voren te komen in de ‘gratis’ zoekresultaten en niet om betaalde advertenties. Zoekmachine optimalisatie vergt continue aandacht om de eenmaal bereikte goede ranking te behouden.

Marketing Rulz helpt je graag bij zoekmachine optimalisatie zodat je meer bezoekers krijgt op je website of webshop. En daardoor uiteindelijk meer sales.

 

Online marketing definitie
h

Content op website

De inhoud van webpagina’s (tekst, video en afbeeldingen) is zeer belangrijk om een hoge positie te verkrijgen binnen zoekmachines. Het is belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken op de juiste pagina’s en die ook interessant is voor een bezoeker.

Techniek website

Ook de technische aspecten van een website zijn belangrijk. Zo moet een sitestructuur logisch zijn en moet de site goed toegankelijk zijn voor zoekmachines om de site te indexeren. En natuurlijk moeten bezoekers makkelijk kunnen navigeren.

Autoriteit website

Met linkbuilding wordt ervoor gezorgd dat (relevante) websites naar je website verwijzen, waardoor Google je website als een autoriteit gaat zien. Een zeer belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie. Een natuurlijk linkprofiel opbouwen is belangrijk.

Lokale vindbaarheid

Als je een regionaal verzorgingsgebied hebt, dan is lokale vindbaarheid zeer belangrijk, aangezien je graag gevonden wilt worden binnen je afzetgebied. Er zijn vele mogelijkheden die ervoor zorgen dat je als lokaal bedrijf goed gevonden wordt.

 

Wil jij ook meer rendement Google en Bing?