Webdesign & Bouw Websites

Ontwikkeling van effecieve en mobiel vriendelijke websites

Webdesign en bouw website essentiële aspecten goede website

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Daarnaast genereren steeds meer bedrijven een belangrijk deel van hun omzet via de website. De website moet er daarom niet alleen goed uitzien, maar ook goed functioneren en makkelijk te beheren. Een goed webdesign en het bouwen van de site verdienen veel aandacht om tot een goede site te komen.

Klanten moeten een duidelijk beeld krijgen van wat je te bieden hebt. Het is belangrijk dat de website ook op smartphone goed werkt en mensen makkelijk kunnen converteren.

Marketing Rulz ontwikkelt en bouwt websites  “scratch” af aan. Vanuit een idee wordt er een concept ontwikkeld, wat tot de realisatie van een website leidt. Vervolgens wordt de website  kant en klaar opgeleverd. Daarnaast helpen we je graag bij het onderhouden of uitbreiden van de website. Een website met responsive design is bij ons vanzelfsprekend!

Online marketing definitie

Wordpress website

Wij bouwen websites in het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress. Dit is een content management systeem (CMS) dat zeer zoek-machinevriendelijk is. Dit systeem biedt zeer veel mogelijkheden en is makkelijk in gebruik. Het design en functies worden o.b.v. je wensen gebouwd.

Webshop

We ontwikkelen ook webshops. Hiervoor gebruiken we vaak Woocommerce, een e-commerce platform in WordPress. Ook dit platform is eenvoudig te beheren en biedt legio mogelijkheden en erg geschikt is voor zoekmachine optimalisatie. Uiteraard kunnen wij ook ondersteunen bij de bouw van Magento shops.

 

Website Optimalisatie

Heb je een goede website maar haken te veel mensen af, of is het conversiepercentage te laag? Marketing Rulz analyseert je website en adviseert waar je website verbeterd kan worden en optimaliseert deze voor je. Hierdoor blijft je website up to date en blijf je het uiterste uit je website halen.

 

Mobiel vriendelijk

Ruim 80% van de Nederlanders heeft een smartphone. Met responsive webdesign ben je klaar voor de toekomst. Het betekent dat een website verandert op basis van een schermformaat. Hierdoor wordt je website goed vertoont op smartphones en tablets en ben je goed vindbaar in de de mobiele zoekmachines.

Wil jij ook meer business uit je website?