Online Marketing Blog Marketing Rulz

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws
Chromebook mist puntjes op de i

Chromebook mist puntjes op de i

Chromebooks en ook Chrome OS zijn alternatieven voor de laptops die op Windows draaien en/of Windows als besturingssysteem. In Nederland zijn Chromebooks nog niet heel populair. In de VS is dit wel anders. Wat is het geheim van het succes daar? En is het een volwaardig alternatief voor het almachtige Windows? Tijd om eens een Chromebook aan de tand te voelen.

Lees meer
MBTI manier segmenteren bezoekers website

MBTI manier segmenteren bezoekers website

De zin en onzin van het ontwikkelen van persona's is inmiddels wel duidelijk. Het is een effectieve manier om in de huid van je klant te kruipen. Het geeft je als marketeer inspiratie en inzicht hoe je optimaal kunt inspelen op het gedrag en de behoeften van je klant....

Lees meer
Gebruik PNG, JPEG of GIF files

Gebruik PNG, JPEG of GIF files

Wie kent het niet? Welk file type kun je nu het beste gebruiken in je digitale content? PNG, JPEG of GIF? Het kiezen van het verkeerde format kan erger zijn dan je denkt. Ik vond op Hubspot blogs een mooie infographic op die de verschillen duidelijk weergeeft.

Lees meer
Online marketing ontwikkelingen 2015

Online marketing ontwikkelingen 2015

Het jaar zit er bijna op. 2015 staat te trappelen om z’n intrede te doen. In 2015 gaat de ontwikkeling van Online Marketing zeker door en vele nieuwe mogelijkheden bieden en zo de wereld verder veranderen; denk aan M-commerce, Online TV en video kijken en wat te denken van NEST de slimme thermostaat van Google!

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte blijven van het laatste nieuws